دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در شهرستان دامغان

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان از شناسایی و دستگیری هفت حفار غیرمجاز در منطقه منصورکوه شهرستان دامغان خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، مجتبی اکبرپور گفت: در پی پایش و رصد مستمر یگان حفاظت میراث‌فرهنگی دامغان و با همکاری عوامل انتظامی کلانتری ۱۷ دیباج، هفت نفر که به صورت غیرمجاز اقدام به حفاری در منطقه منصورکوه کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان افزود: در این عملیات، تعدادی وسایل و ادوات حفاری از متهمان کشف و ضبط شد و افراد دستگیرشده پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

او با قدردانی از همکاری نیروهای انتظامی و تلاش‌های یگان حفاظت میراث‌فرهنگی تصریح کرد: این اداره با استفاده از ظرفیت‌های موجود و در تعامل مستمر با دستگاه‌های قضایی و انتظامی، با هرگونه تعرض به آثار تاریخی و فرهنگی شهرستان برخورد قاطع خواهد کرد و اجازه نخواهد داد سودجویان به اهداف غیرقانونی خود دست یابند.

اکبرپور خاطرنشان کرد: برابر قانون، هرگونه حفاری و کاوش به قصد تحصیل اموال تاریخی و فرهنگی جرم محسوب می‌شود و با مرتکبان این‌گونه جرایم برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان در پایان از شهروندان و دوستداران میراث‌فرهنگی درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک مرتبط با حفاری غیرمجاز و تخریب آثار تاریخی، مراتب را از طریق تماس با سامانه خبری ۳۱۷۰۵ اطلاع دهند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404111400643
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha